Ngalanggan / Connect

Jadi mimitina pikeun nampa éta pidio resep panganyarna na tips masak FREE!

Ngalanggan Lempeng Vincenzo urang YouTube Channel

Wilujeng sumping di Lempeng Vincenzo urang

Lempeng Vincenzo urang nyaéta masak Channel YouTube ku fokus kana masak Food Italia, ditangtukeun
ngajar di dunya, resep hiji video dina waktu nu teu kedah janten kang Oki profésional ngingetkeun babaturan,
kulawarga jeung diri kalawan sungut-watering resep Italia katuhu kaluar ti pawon Anjeun pisan sorangan, whilst gaduh seuri (jeung sagelas vino!).

Resep Italia populér

  • Servings: 8-15
neapolitan pizza

NEAPOLITAN pizza resep

NEAPOLITAN pizza adonan Ieu Neapolitan Pizza Adonan bisa dipaké keur nyieun basa pizza, calzone ...

Cook Kiwari

  • Servings: 150
resep limoncello

LIMONCELLO resep

LIMONCELLO mangrupakeun salah sahiji liqueurs Italia kawentar di jagat raya. Tilu bahan nyieun ...

Cook Kiwari

  • Servings: 8
Arancini

ARANCINI resep | Rice Italia homemade

Arancini anu deliciously plump bal béas boneka ngeusi ragu, kacang, mozzarella jeung jero gorengan ....

Cook Kiwari

  • Servings: 4
  • Cook Time: 40 Min
kangkung ricotta pai

Kangkung Ricotta Pie

Bayam sarta Ricotta Pie | gurih bayam sarta ricotta pai Ieu mixes lemes kéju ricotta ...

Cook Kiwari

  • Servings: 8-10
  • Cook Time: 60 Min
resep lasagna timballo teramano

Lasagna Resep dijieun ku Nonna Igea

Lasagna Resep Italia. salah No manten eta rada kawas Nonna. resep lasagna antik Ieu ...

Cook Kiwari

  • Servings: 10
  • Cook Time: 15 Min
seafood pasta

Seafood pasta | Seafood spaghetti Carbonara

Seafood resep pasta pinuh ku kadaharan ti laut flavoursome na ngan bakal ngalembereh dina sungut anjeun. Ieu ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4-6
  • Cook Time: 4 Min

Nutella Pizza Resep | Kumaha

Nutella Pizza Resep | Kumaha Jieun Nutella na Banana Pizza Ieu mah sakadar ...

Cook Kiwari

  • Servings: 1
campari prosecco

Campari Prosecco cocktail

Hiji Palasik Italia, anu cocktail Campari Prosecco mungkin gaduh ngan sababaraha bahan, tapi salaku ...

Cook Kiwari

  • Servings: 6
  • Cook Time: 30 Min

Bayam sarta Ricotta Cannelloni Resep |

Bayam sarta Ricotta Cannelloni Resep | Resep Nonna urang Cannelloni dijieun kalayan crepes tawar téh mangrupa torek ...

Cook Kiwari

Resep Italia panganyarna

  • Servings: 4
  • Cook Time: 30 Min
Italia sup lauk

Italia lauk sup - Zuppa di

Italia Lauk sup kalawan chickpeas mangrupakeun piring flavoursome nu bisa dilayanan salaku ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4-6
  • Cook Time: 30 Min
seafood parmigiana

Seafood terong PARMIGIANA

Seafood parmigiana. Anjeun uninga dieu mimitina! Sagala makings of a parmigiana deliciously kandel, ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4-6
  • Cook Time: 60 Min
butternut-squash-sup

BUTTERNUT squash Sup

Butternut squash sup téh damang, hidangan nikmat, tur masing-masing kulawarga boga versi sorangan ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4-6
  • Cook Time: 10 Min
strawberry cheesecake euweuh Panggang

Strawberry CHEESECAKE NO Panggang

STRAWBERRIES CHEESECAKE NO Panggang Anjeun moal bisa nolak nikmat dessert no-Panggang ieu! Ieu lampu ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4
  • Cook Time: 15 Min
pasta arrabbiata lada

ARRABBIATA pasta saos alias pasta all'Arrabbiata

sambel pasta Arrabbiata nyaeta resep basajan pikeun saos tomat lada anu ngagunakeun bahan seger ...

Cook Kiwari

  • Servings: 6-8
  • Cook Time: 30 Min
twists kéju

Twists kéju alias Straws Opak

Kéju twists kalawan pesto anu teken crunchy of aduh dulur bakal cinta. Kalawan Basil ...

Cook Kiwari

  • Servings: 10-15
struffoli

STRUFFOLI Italia Madu Bola

Struffoli anu jero digoréng otentik bal madu Italia tradisional ti Southern Italy ku zesty ...

Cook Kiwari

  • Servings: 6-8
  • Cook Time: 20 Min
meatballs Italia

MEATBALLS Italia - Resep Unik

meatballs Italia anu pamungkas kanyamanan dahareun, nyokot anjeun katuhu deui ka waktos husus ...

Cook Kiwari

  • Servings: 2-4
  • Cook Time: 15 Min
spaghetti vongole

Spaghetti VONGOLE asak ku Master dina

Spaghetti Vongole. Rasakeun rasa laut dina piring jeung spaghetti basajan ieu ...

Cook Kiwari

  • Servings: 6-8
  • Cook Time: 60 Min
lasagna vegetarian

LASAGNA vegetarian | Lasagna sayur gampang

lasagna vegetarian mangrupa alternatif pikeun versi daging kaeusi tradisional jeung éta kénéh jam-dipak ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4-6
  • Cook Time: 60 Min
resep polenta

POLENTA resep ABRUZZO gaya

Polenta Resep mangrupakeun hearty, Palasik piring Italia Northern. polenta Ieu versi abdi Nonna urang, ...

Cook Kiwari

  • Servings: 4
  • Cook Time: 5 Min
OMELETTE Italia

Italia OMELETTE FRITTATA

omelette Italia Ieu mangrupa Palasik mutlak! Dilakukeun kalawan endog, parmesan na peterseli, anjeun tiasa ...

Cook Kiwari



Naon Resep Italia ulah rék masak?

Antipasto

Antipasto

Abdi Paporit Italia Antipasto, Salad jeung sisi Resep

Manggihan Resep anjeun

kueh garing

kueh garing

Mouthwatering na Mudah Italia pasta sarta Risotto Resep

Manggihan Resep anjeun

Tangtu utama

Tangtu utama

Italia Main Kursus-kursus Gagasan pikeun hidangan Delicious

Manggihan Resep anjeun

Manisan

Manisan

Seksi tur luhur Italia homemade Manisan

Manggihan Resep anjeun

Panganyarna Ti Vincenzo urang Lempeng Blog

Dahareun Italia dipedar | Naon Italia asakan

ITALIAN FOOD EXPLAINED What makes Italian food, “Italian food”? Its so important to recognise that its about SO MUCH more than pizza and pasta. More than anything, Italian food is about culture; an experience which immerses you entirely in history...

Maca deui

Dahareun tarung (Short Comedy skit)

Dahareun tarung (Short Comedy skit) Dina budaya kuring, sarta salaku bagian tina bisnis kuring ngajalankeun, éta sadayana ngeunaan lalaki produk beredar. Aya kompetisi pikeun kualitas sarta yén nyaéta naha ngumpulkeun emas bodas téh paling ...

Maca deui

Pang populerna Vincenzo'S plat YouTube video'S

INSTAGRAMS

0
menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!