Langganan / Sambungake

Dadi dhisik nampa video resep paling anyar lan tips masak FREE!

Langganan Vincenzo's Plate YouTube Channel

SUGENG RAWUH Dening Platen Vincenzo

Vincenzo's Plate yaiku YouTube Cooking Channel kanthi fokus ing masak Pangan Italia
kanggo ngajari donya, siji resep video nalika sampeyan ora perlu dadi koki profesional kanggo ngesanake kanca,
kulawarga lan awak dhewe Resep Italia tengen metu saka pawon dhewe, nalika wis ngguyu (lan kaca saka vino!).

Resep Italia Populer

  • Servings: 8-15
pizza neapolitan

RESEP MASAKAN PIZZA

NEAPOLITAN PIZZA DOUGH Iki Neapolitan Pizza Dough bisa digunakake kanggo nggawe basis pizza, calzone ...

Cook Saiki

  • Servings: 150
resep limoncello

LIMONCELLO RECIPE

LIMONCELLO minangka salah sawijining ilmuwan Italia paling misuwur ing alam semesta. Telung bahan nggawe ...

Cook Saiki

  • Servings: 8
Arancini

ARANCINI RECIPE | Rice Italian Homemade

Arancini yaiku boneka beras sing diisi ragu, kacang polong, mozzarella lan goreng jero.

Cook Saiki

  • Servings: 4
  • Wektu Masak: 40 Min
bayam ricotta pie

Spinach Ricotta Pie

Bayam lan Ricotta Pie | Iki bayem gurih lan kue ricotta nyampur keju ricotta alus ...

Cook Saiki

  • Servings: 8-10
  • Wektu Masak: 60 Min
resep lasagna timballo teramano

Resep Lasagna digawe dening Nonna Igea

Lasagna Resep Italia. Ora ana sing ngaku kaya Nonna. Resep lasagna antik iki ...

Cook Saiki

  • Servings: 10
  • Wektu Masak: 15 Min
seafood pasta

Pasta Seafood | Seafood Spaghetti Carbonara

Resep Pasta Seafood kebak seafood flavoursome lan mung nyawiji ing tutuk. Iki ...

Cook Saiki

  • Servings: 4-6
  • Wektu Masak: 4 Min

Resep Pizza Nutella | Carane

Resep Pizza Nutella | Carane Priksa Nutella lan Banana Pizza Iki ora mung ...

Cook Saiki

  • Servings: 1
campari prosecco

Campari Prosecco Cocktail

Klasik Italia, koktail Campari Prosecco uga duwe sawetara bahan, nanging ...

Cook Saiki

  • Servings: 6
  • Wektu Masak: 30 Min

Resep Bayam dan Ricotta Cannelloni |

Resep Bayam dan Ricotta Cannelloni | Resep Cannelloni Nonna kang digawe kanthi crepes segar yaiku ...

Cook Saiki

Resep ITALIAN TERBARU

  • Servings: 4
  • Wektu Masak: 30 Min
sup ikan italia

ITALIAN FISH SOUP - Zuppa di

Sup Ikan iwak Italia karo kacang abu-abu minangka sajian flavoursome sing bisa dadi ...

Cook Saiki

  • Servings: 4-6
  • Wektu Masak: 30 Min
seafood parmigiana

SEAFOOD EGGPLANT PARMIGIANA

Seafood parmigiana. Sampeyan krungu ing kene dhisik! Kabeh makings saka parmigiana sing apik banget, ...

Cook Saiki

  • Servings: 4-6
  • Wektu Masak: 60 Min
butternut-squash-soup

BUTTERNUT SQUASH SOUP

Butternut squash soup is a wholesome, delicious meal, and each family has their own version ...

Cook Saiki

  • Servings: 4-6
  • Wektu Masak: 10 Min
cheesecake stroberi ora panggang

STRAWBERRY CHEESECAKE NO BAKE

STRAWBERRIES CHEESECAKE NO BAKE Sampeyan ora bakal bisa nolak panganan sing ora apik iki! Iku cahya ...

Cook Saiki

  • Servings: 4
  • Wektu Masak: 15 Min
pasta arrabbiata pedhes

ARRABBIATA PASTA SAUCE aka Pasta all'Arrabbiata

Arrabbiata pasta sauce minangka resep prasaja kanggo saos pedas tomat sing nggunakake bahan seger ...

Cook Saiki

  • Servings: 6-8
  • Wektu Masak: 30 Min
twists keju

CHEESE TWISTS aka Keju Straws

Keju twists karo pesto crunchy sticks kaluhuran sing everyone bakal tresna. Kanthi basil ...

Cook Saiki

  • Servings: 10-15
struffoli

STRUFFOLI Madu Balls Italia

Struffoli sajrone madu asli madu madu Italia tradisional saka Italia Kidul kanthi ...

Cook Saiki

  • Servings: 6-8
  • Wektu Masak: 20 Min
bakso italian

ITALIAN MEATBALLS - Resep Unik

Bakso Italia iku pangan comfort paling, nggawa sampeyan bali menyang wektu khusus ...

Cook Saiki

  • Servings: 2-4
  • Wektu Masak: 15 Min
spaghetti vongole

SPAGHETTI VONGOLE dimasak dening Master

Spaghetti Vongole. Rasakena segara ing piring kanthi spageti iki ...

Cook Saiki

  • Servings: 6-8
  • Wektu Masak: 60 Min
lasagna vegetarian

VEGETARIAN LASAGNA | Gampang Lasagna Sayuran

Lusagna vegetarian minangka alternatif kanggo versi daging sing diisi tradisional lan isih ana ...

Cook Saiki

  • Servings: 4-6
  • Wektu Masak: 60 Min
resep polenta

POLENTA RECIPE ABRUZZO STYLE

Resep Polenta yaiku sajian sajian Italia klasik sing nyenengake. Polenta iki minangka versi Nonna, ...

Cook Saiki

  • Servings: 4
  • Wektu Masak: 5 Min
ITALIAN OMELETTE

ITALIAN OMELETTE FRITTATA

Omelet Italia iki minangka klasik sing mutlak! Digawe karo endhog, parmesan lan parsley, sampeyan bisa ...

Cook Saiki



Apa resep Italia sing arep dipasak?

Antipasto

Antipasto

My Favorite Italian Antipasto, Salad and Sides Recipes

Temokake Resep

jajanan

jajanan

Mouthwatering lan Gampang Italia Pasta lan Risotto Resep

Temokake Resep

Kursus Utama

Kursus Utama

Kursus Utama Italia Ideas for Delicious Meals

Temokake Resep

desserts

desserts

Desserts Homemade Italia Seksi lan Sublime

Temokake Resep

Paling anyar Saka Blog Plate Vincenzo

ITALIAN FOOD EXPLAINED | Masakan Italia

FOOD ITALIAN Ditulis Apa sing nggawe panganan Italia, "panganan Italia"? Dadi penting kanggo ngenali sing luwih akeh tinimbang pizza lan pasta. Luwih saka apa, panganan Italia babagan kabudayan; pengalaman sing mbobot sampeyan ing sajarah ...

Read More

FOOD FIGHT (Singkat Komedi Skit)

FOOD FIGHT (Short Comedy Skit) Ing budaya saya, lan minangka bagian saka bisnis sing saya mlaku, kabeh babagan produk apik. Ora ana kompetisi kanggo kualitas lan mulane ngumpulake emas putih yaiku ...

Read More

VIDEO'S PALING POPULAR VINCENZO'S PLAY YOUTUBE

INSTAGRAM

0
MENU
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!